• Miluše Heryšerová

pstruh s růžičkovou kapustou a slaninou

zkuste k sobotnímu obědu trochu netradiční přílohu



- růžičková kapusta

- slanina

- cibule

- olej

- sůl

- pepř

- pstruh

- citrón

- 1 lžíce másla

- bylinky/provensálské bylinky


Prvně dejte vařit kapustičky ve slané vodě dokud nezměknou.


Pstruha omyjte a očistěte papírovou utěrkou. Vložte na alobal, prosolte, posypte bylinkami a pokapete pár kapkami citrónu. Pstruha proložte máslem zabalte a dejte péct do trouby na 180°C tak 15-20 min.


Zatím si připravte větší pánev nebo wok a nechte rozpálit. Poté dejte na lžíci oleje osmažit nakrájenou cibulku a kostičky slaniny. Do slaninky vmícháme uvařené a zcezené kapustičky. Osolte, opepřete a můžete podávat.



  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now